#Aichummm..


Assalamualaikum wbt..

Well, dah hampir 5 bulan lebih tak menaip kat sini.. Jenguk apatah lagi..
Honestly, Lya rindu sangat nak be'blogging mcm dulu..
setiap hari, ada ja entry merepek yang nak share dengan korang kan..
emmm, harus di akui.. life sekarang tak macam dulu..
sekarang nih, "masa" tu dah jadi mcm limited sangat-sangat..
keja..keja..and keja.. huhu..
bercakap pasal "rindu".. banyak yang Lya rindukan.. 
Hanya Allah SWT yang tahu.. tak terucap dengan kata-kata rasanya..
Rindu sangat dengan housemate, kawan-kawan, my student life's..
Rindu Cik Kembar ! :(
Honestly kan.. Bagi Lya, life sekarang tak semudah dulu..
Yer lah, dulu kte just fokes study.. tak payah pikir laen-laen..
Sekarang, macam- macam yang perlu pikir kan..
And, situasi tue akan jadi sangat sukar bila kita harus membuat keputusan !
right? Well, itu lah yang di panggil kehidupan..

orait.. tak boley nak mengarut banyak-banyak..
got to go..
Selamat Berpuasa kawan-kawan..
Menikmati 10 malam terakhir dengan penuh syahdu..
oh ya ! In case Lya tak jenguk sini untuk 5 bulan yang akan datang, hehe..
Selamat Hari Raya in advance ya !
chiaw.. :)



Thanks for reading!

0 comments: