Ulalala... Welcome bebeh...


Weehooo... First entry on the first day of 2013 !
Finally, sempat jugak nak meng'update bloggie kan... 
well.. Assalamualaikum wbt...
Hola reader's ! kabare?
seriously, kangen giler oii nak ber'blogging...
but apakan daya, urusan laen lebih memerlukan...

so...
Selamat datang 2013 !
but before that, Selamat pergi 2012 !
 semoga perginya 2012, bawa semua bende-bende 'pahit' yang pernah berlaku,
bawa pergi kesemua bende-bende yang kalau boleh taknak 'jumpa' lagi dah...
Nak melupakan tue perkara 'pahit' tue mustahil kan, but, Insya'allah..
 semua tue akan jadi semangat dan kekuatan untuk kte jadi lebih matang dalam hidup..
kan?
anyway, thank you so much untuk semua pengalaman dan kenangan..
ketawa dan air mata, jatuh dan bangun, pahit dan manis...
semua tue bukan untuk mematahkan semangat, malah mematang dan memberi kekuatan...
# hadapi dengan senyuman !

back to 2013, Alhamdulillah...
masih diberikan kesempatan untuk meneruskan hari-hari di muka bumi..
masih diberikan kesempatan bertambah nya umur ! 
getting old ! ouhh tidak ! :( hehe..
dengan doa dan harapan...
semoga tahun nie lebih baik dari tahun lepas, Insya'allah..
kalau boleh this year nak senyum-senyum, gelak-gelak and happy-happy jer okeyh!

My azam?
Tahun nie takde yang special kot rasanya...
Alhamdulillah, azam lya untuk tahun lepas dah pun tercapai ! hehe.. 
Terima kasih Ya Allah..
apa bende nya tue, biar lah diriku saja yang tahu ea..
this year, nothing much... cuma ade lah sesetengah perkara yang perlu di capai this year..
paling utama this year adalah $$ !!
huhu.. kat mata I dah penuh simbol $$ dah nie..
Insya'allah, tahun nie kena keja keras sikit untuk mencapai apa yang di impikan tue..
alaaa... 'sesetengah' perkara tue..
Apa? ade lahhhh... 
a'haa ! no..no..no..
'married' bukan lah benda yang berada dlm 'sesetengah' perkara tue...
tidak yer adik-adik.. still banyak benda yang perlu di capai before melangkah ke alam tue..
but, sape tahu kan? kerja Tuhan..
apa-apa pun boleh terjadi...
bak kata pepatah, kte hanya merancang..
dan sesungguhnya, perancangan Allah SWT adalah yang terbaik untuk hamba-Nya..
dan semoga segala-galanya berjalan dengan baik untukku..
Dengan Izin dari-Nya, Insya'allah...
Amin..

so...
dear myself !
tolong bangun and sembuh dari kesakitan,kelukaan yang lalu...
kesan yang tertinggal tue perlu dikuburkan dalam-dalam !
remember, awak ade 365 helaian baru yang perlu di corakkan seindah-indah nya...
be more matured ! more stronger !
untuk menghadapi apa jua yang mendatang..
yes u can ! :)

oh ya ! tak lupa, untuk adik-adik comel..
selamat kembali ke sekolah ! hehe..
dah kena bangun awal-awal ea... alololo..

and lastly,
Happy New Year to everyone...
semoga hari-hari dalam kehidupan kita, di berkati dan dirahmati 
oleh Allah SWT...








Thanks for reading!

1 comments:

Masmira Masri said...

HAPPY NEW YEAR!!

semoga apa yg diimpikan tercapai

http://myaleo.blogspot.com/2012/12/love-respect-trust.html