Nak tengok nih !

Hola !  :)
tengah-tengah nge-date dengan Encik Youtube tadi, tertengok lah pulak..
beberapa trailer filem yang bakal keluar kat cinema nanti..
dalam bebanyak tue, ade lah tiga filem nih yang lya memang tertunggu-tunggu nak pegi tengok pun !
aahhaaa... meh nak share ea korang...
#1- SAM (Saya Amat Mencintaimu)
orait, sedikit sinopsis yang lya baca mengenai filem ni,

Sebuah filem pyscho thriller, mengisahkan tentang Sam 
yang bekerja di sebuah syarikat percetakan yang mencintai Lisa iaitu rakan sekerjanya. 
Dalam masa yang sama, Lisa sering diganggu oleh Haikal 
dan timbulnya konflik pergaduhan antara Sam dan Haikal. 
Namun begitu, pada masa yang sama juga Jefri turut menaruh harapan pada Lisa.

teraju utama by shaheizy sam and lisa surihani..
pssst ! psst ! syamsul yusof pun adeeee... ehem !
pose sikit Encik Ameer yang encem segak lagi bergaya...
alahaiiii...




see.. sweet kan dorang ! :) 
and this is the trailer..

#2- Aku Terima Nikahnya..

A little bit sinopsis..
Filem romantik drama ini mengisahkan tentang hidup sepasang suami isteri,
 Johan yang dibintangi oleh Adi Putra dan Arlisa dibintangi oleh Nora Danish yang baru sahaja berumahtangga yang mana secara tiba-tiba selepas berlaku suatu kemalangan, 
si suami mengalami Selective Amnesia dan lupa segala mengenai isterinya. 
So, keseluruhannya.. 
Aku Terima Nikahnya menyaksikan pengorbanan Arlisa untuk mengembalikan semula ingatan suaminya.
so, this is the offial trailer..


taddaaa... cantik kan Nora Danish pakai tudung..
dorang nih memang 'ngam' jer kan bila digandingkan dalam drama or filem !

#3- Salam Cinta

 Ni pulak filem cinta islamik..
lakonan si cantik manis yang lya sukeeeeee sangat tengok !
Diana Amir and hero nye Kamal Adli..
pssst ! walaupun lya kureng minat ngan hero nye nih..
tapi kena layan jugak sebab ade Diana Amir..

cantik kan dia..  
jum tengok trailer nye.. interesting jugak !

orait ! so, that's the list !
makcik !!!!!! take note okey !
anda wajib temankan saya menonton kesemua filem dalam list di atas !
i dont care !! haha..
oh ya ! before terlupa.. semua pic from pakcik google..
and video nye pulak kesemua dari Encik Youtube..
thanks uncle and mr..

daaaa korang ! chiaw~



Thanks for reading!

0 comments: