Double thumbs up !

Pssst ! Psssstt !
Act kan, semalam lya tak boleh tidow.. 
so jari jemari pun gatal-gatal lah pegi skodeng Encik Youtube.. hehe..
ter jumpa and tertengok lah pulak iklan raya nie haaa...
 by Bernas..
maka, mengalir lah air mata ku dengan laju nya...
seriously, sangat sedih..
ianya tentang dua orang anak yatim yang nak pulang beraya..
sorang buta, sorang pulak ade masalah percakapan and pendengaran..
saling bergantung antara satu sama lain, nak balek beraya..
act, nak pegi kubur ibu nya... :(
kat tv tak syok, sebab nye dah potong-potong sampai tinggal ciput !
sesape yang tak tengok lagi tue, check this out okey !
 
# ouh ya, double thumbs up Bernas ! :)
petronas punye iklan kureng lah taon ni.. huhu
takpe..takpe.. next year ado lagii~ hehe



Thanks for reading!

2 comments:

Jue Derella said...

tetiba, terasa nak ter'pose bila bka blog nie... Hehehe..

Cik Clara said...

@Jue Derella : ade2 jer... hehe.. thanks dear.. :)