Sekali sekala, bebel jap kat diri sendiri!


Hai readers !! Selamat Hari Rabu.. hihi..
hope plus doa and harapan, smoga hari korang indah-indah belaka yer..
My day? emmm.. tak berapa bagus.. but tak berapa teruk jugak!
 hurmm..

dear myself !!
please jangan nak mengada-ngada jadi minah lembik sangat ok !
jangan cepat putus asa lah.. rezeki tue ada di mana-mana..
paling penting, please percaya pada diri sendiri !
yes u can ! lagipun.. hanya awak yang kenal siapa diri awak sebenarnya kan?

emm.. macam orang-orang selalu cakap tue..
hidup tak selalunya indah, sometimes kta kat atas and somtimes golek-golek jatuh ke bawah kan..
untuk lya, mungkin sekarang waktu lya tergolek-golek jatuh..
tapi, belum sempat jatuh hingga ke bawah,
ade banyak dahan untuk lya berpaut..

Alhamdulillah, di setiap ujian yang Allah SWT berikan..
ade insan-insan yang teguh berdiri di sisi lya sebagai pelindung, support lya..
sukar sebenarnya nak gambarkan dengan kata-kata..
tapi, pape pun thank you so much guys..
sebab selalu teguh berdiri and berada di sisi lya bila lya memerlukan..
honestly, beberapa bulan kebelakangan ni bukan lah satu tempoh masa yang menyenangkan
untuk lya lalui.. macam-macam yang jadi..
sangat menyerabutkan, sangat membebankan..
but Insya'allah.. everything gonna be ok !!
trust in urself ! besides, Allah SWT takkan menguji kalau kita tak mampu kan?
yes !! saya kuat !!
keep smiling lya.. sebab ade ramai orang yang berdiri teguh di sisi awak !
:)

tadaaa ! supergurl yang kuat ! yesss..
motif mulut tue kne tapis dgn lembaga tapis menapis still tak dapat di kenal pasti.. hihi
okey, chiaw.. bai


Thanks for reading!

0 comments: