Dear... I'm upset !




Hey !
Awi Rafael..




seriously, lya memang minat dengan dia !
lagu-lagu dia, the way he dressing.. his style !
i like him !
but, beberapa hari kebelakangan ni ade terbaca a few article tentang dia..
bad things lah ! tapi, lya takde lah terkejut 'beruk' pulak kan..
lya terkejut ala-ala 'rabbit' jer... comel gitu tau !

article tue adalah tentang si dia yang bertatu, minum arak bagai..
siap dengan bukti gambar-gambar lagi..
no wonder lah slama ni tak pernah pun tgk pic dia berbaju 'lengan' pendek..
as a peminat, rasa upset tue for sure lah ada kan..
sbb slama ni, takde pun dia buat hal pape..
si awi rafael ni kalau korang nak tau, dia sgt-sgt rajin b'hubung dgn fans dia..
kalau dia online, korang tegur.. confirm akan berbalas..
kecuali lah kalau dia bz..
tak caye? tanya lah geng 'AwiDDicted'.. kan?
pssst ! since cite hot awi keluar, honestly.. lya gerun nak jenguk kat group tue..
bukan main berapi yer korang.. sabar-sabar..



emm..
tp kan guys.. sekarang dia pun dah insaf kan and dah pun mengaku salah dia..
everyone deserve a second chance kan?
kte tak boleh nak judge dia atas masa silam dia..
ape yang dah jadi tue, urusan dia dengan Allah SWT..
tapi..
patot 'tabik' spring lah jugak kat si awi ni, 
sebab sekurang-kurang nya dia berani mengaku salah dia..
siap minta maaf !
dekat group pun, awi personally post maaf and rasa kesal dia..
bukan nak backup sebab minat dia, tapi ade sesetengah artis tue lagi terok
perangai nye kan.. tapi takde lah nak mengaku mcm ni..
bohong,bohong and terus berbohong ade lah..


so, encik awi... terus berkarya yer..
jgn buat hal lagi !
saye suka awak ! eh ! silap...
saya suka lagu-lagu awak ! :)
always akan support awak jugak..
# Hadapi dengan senyuman !


# pssstt ! ble 'encik pakwe' call kan, 'Bila Aku Jatuh Cinta' lah bunyi nye... hehe


Thanks for reading!

0 comments: