Saye besday gurl yg "Sweet" 22nd!

"Happy Birthday" to me!
haha... waaaaaaaa... dah tua lah!
Huhu! its my birthday lah...on 6 october 2011, 
ya-i-tu beberapa hari yg  lalu...
Ketika entry nih di-up-date, Cik Clara sudah pun berusia 
22 tahun,6 hari taww! huuu~
Alhamdulillah,
maseh diberi kesempatan utk menikmati keindahan dunia nie...
maseh diberikan kesihatan yang baek... :)
maseh diberi peluang utk bersama insan-insan yg disayangi...
Ehem3..!!! 
slalu ble time-time besday cam gini,
ade jer lah soklan-soklan fevret yg korg tnye kann...
Nie antara soklan-soklan yang parents,cousins,adik-adik & kengkawan aku tnye kan...
turut di sertakan jwpn ala-ala artis yahh! :)
"Ape matlamat sempena b'tambah umur nie???"
emmm... apa ya??? 
nak cepat-cepat kawen lah! hahaha~
gile! muda lagi oiii... 
tawu mama nk cucu cpt-cpt kan?? sabar yer maaa...
**hahaha...gatai naaa**


matlamat eh? 
utk umur 22 nie,aku nak cpt-cpt abeh kan study lahh! 
then cpt-cpt gak dpt keje!
yup! tue paling pentg bg aku skrg nie... 
so, fo-kes!!!


"Apa yg kau hajatkan weyy??"
kalaw sal hajat,actually ase byk sgt bnde taww...


firstly, of cos lah tadahkan tangan ke langit,
mohon pde Allah SWT...
smoga aku tros diberikan kesihatan yg baek,
mohon agar aku tros diberikan peluang 
utk bersama insan2 yg aku syg...
mohon agar diberikan kesempatan 
utk aku menabur bakti pde mama & abah...
mohon dpermudahkan segala urusan hidupku, 
di murahkan rezeki...




mohon agar aku di temukan dgn lelaki yg baek utk melengkapi hidup aku nnt,
ble tba masanya... :)
 mohon agar aku diberikan kekuatan & kesabaran 
utk aku meneruskan langkah dlm perjalanan aku yg maseh pnjg di dunia nie...
& bermohon agar kehidupan ku 
akan sntiasa diberkati dan diredhai-Mu Ya Allah...
secondly,
kalaw realiti nye... 
rse nya takde bnde pun yg aku nakkan sempena besday nie...
alhamdulillah,
aku rse aku dh ade semuanya... 
mungkin takde lah semewah, sehebat mne pn bnde tue...
tp,syukur... 
aku punya mama & abah yg sntiasa mncuba 
utk memenuhi keperluan aku dgn cara mereka sndri... 
thanks ma,abah... 
sbb buat hidup kakak sempurna & bersederhana... :)


pssst! tahun nie sambut besday tanpa family di sisi... 
mama & abah just kirimkan sms jer wish besday...
so sad kann! 
tp,aku bertuah sgt2,sbb ade kawan-kawan yg sgt sempoi...
hahaha... 
sbb... tahun nie aku kna
"Bang Bang bOOm" weeeyyyy!!! 
memg suprissseeee lah!




siap bermandikan tepung tue~ hehehehe... 
rupanya dpa dh lama plan tawww! 
& aku lak,langsung tak syak! hebat-hebat!
pape pn, thanks a lots geng! 
walaupun aku d tipu hidop2... 
tp aku sayangggggg ampa weyyy!
thanks sbb dh sediakan makanan yg sedap-sedap! a
diah yg sempoi! hehehe...
thanks sbb jadikan besday aku tahun nie bermakna!
thanks...thanks..thanks...!



credits to : Shu, Pqah, Cekda, Nufa & Naz! 

taadaaaa! hehehe...
spatutnya ade patung gegurl taw kat kek nie!
tp tuan yg plan suprise party nie t'lupa plak nk letak! hahaha~
psssttt! mse nie aku takde kat umah...
yer lahhh,suppprriiseee kan!
**satu pic jer yer, pic lelaen agak kurang sesuai nk tayang pde umum!
heeee~ phm2 jer lah ea...
Ehem! for him, thanks bucuk!
sbb dh bg owg adiah yg paling bermakna...
sy syg awk!
trima ksh sbb sygkan sy... :)



Thanks for reading!

0 comments: