Hey Weekend! Untung nye jadi Geum Jan Di !!

Assalamualaikum wbt...
Holla korg!!
Ape korg buad weekend nih eh??
pape pun,hope nye suma okey-okey ajer yah! :)
okey,berbalek pde Cik Entry di atas...
siapa lah si Geum Jan Di yg Cik Clara 
sebok-sebok mention tue eh???
for those yg memg tak minat layan cte-cte love story korea,
memg tak tawu lah kann...
act, minah cute bermata sepet yang nama Jan Di nie
 adalah salah satu watak dlm cte "Boys Over Flowers"...
so,memandangkan Cik Clara 
takde lah sebok mne pun weekend nie kan...
keja nganga jer kat umah nie haaa...
Full series "Boys Over Flowers" tlah pun slamat ku khatamkan!
Weeehhhooo...!!
utk kali yang ke bpa pun tak tawu... 
tp always menyengat & buad 
Cik Clara terbuai-buai tiap kali nengok nyer taww! 
okey lah,meh cni Cik Clara cte ckit sal cte nie bg yg tak tawu tue...



Boys Over Flowers
sebuah kisah cinta of cos... ade sal persahabatan... 
& family! Kisah sorg mamat yg sgt-sgt ego,keras hati,degil iaitu Gun Jun Pyo !! 
tp sgt-sgt mencintai si gadis,
Geum Jan Di... 
kisah cinta dorg nie,di landa mcm-mcm halangan,
especially dari pihak mama si hero 
a.k.a bakal mak mertua si Jan Di laa kan! 
Alkesahnye,si Jan Di nie tak setaraf lah ngan dorg... 
Pde mse yg sama, ade agy sorg hero nie, Ji hoo... 
Org nye sgt cool,tak byk bercakap,
sgt gentle & soft-spoken... 
Dia lah yg slalu jadi penyelamat 
si Jan Di nih...
kre nye ade ala-ala cnte tiga segi gak lah!
haaa,cmtue lah lebih kurg... 
maap,Cik Clara nie tak bpe pndai laa nk buad sinopsis... 
Heeee~~ :p


sweet!
Nie pun sweet!!
Nie lagiiiiii sweeettt~ :)
tadaaaa... sweet kan!
sume sweet lah!

**pssst! btw,tenkiu sesgt to "Adik Iqa~~" a.k.a pQah cbb bg pinjam external HD! huhu~
tp3... akk mu yg baek nie dh masokkan skali cte-cte yg ade lam lappy nie dlm external HD kamu taww! :)**

Okey3... b'balek ke topik asal... 
Untung kan kalaw diri kte nie berada dlm situasi Jan Di... 
**for ladies only lahh** emmm... indahnye...!
 sgt-sgt dicintai & disayangi... bukan sorg taw! 
tp ade dua org lelaki yg sgt-sgt menyayangi dia... 
bg penggemar korean series mcm Cik Clara nie, 
memg superb lah cte nie...
Jalan cte yg menarik... 
pssst! cte korea pnye love story sweet kannn! hehe...
Thumbs ups to the director of this series... :)

Geum Jan Di
orangnye cam ala-ala bodo-bodo ckit! haha... 
kalot! comel...! tak pandai menipu... mudah kesian kat orang... 
Cik Clara suke watak si Jan Di nie... 
sbb walaupun dia gtu,tp Jan Di always jd diri dia sndri...

orait, dua lelaki yg sgt mengancam jiwa! haha~
Jun Pyo
lelaki nie,sgt ego... keras kepala! 
tp dlm hati nya hnye ade satu-satunya gadis yg di cintainya...
Mr.kpala batu nie memg tak romatik lgsg... 
pape pun yg dia ckp always straight-to-the-point jer! 
tp sikap romantik tue akan hadir sendri ble dia tak sedar... 
dia tak pandai nak tunjukkan kasih syg... 
tp ble dia mencuba,si gadis akan tebuai... perghh! :p

Ji hoo-
berbeza dgn si kepala batu di atas... 
Ji hoo org nye cool,pendiam & sgt misteri...
 Dia sgt-sgt berahsia tentg hati nya... 
Ji hoo slalu ade ble Jan Di memerlukan... 
Ji Hoo ibarat Soulmate utk Jan Di...

Emmmm...
kalaw korg,sape yg korg akan pilih??? 
antara Mr.kpala batu atau Mr.Soulmate??
Kalaw pilihan Jan Di dlm cte tue,of cos lah Jun Pyo kannn... :)
tp,kalaw Cik Clara pun,
ase nya Cik Clara akan pilih Jun Pyo kot...
sbb?? sbb nye... 
Dia lah lelaki di dalam hati!
Untung nye kannn!!! alahai....


ehem3!! nie lak agy dua org hero yg tak kurang hebatnye...



Cute kan??? Kim bum! 
Cute pnye pasal, bg dua pic dia!
hahaha~
but still jun pyo lah d hati...
lee min ho!
Comes, layan a few songs yg Cik Clara suke sgt dlm cte nih...



Dats all, jmpe lagi with next Cik Entry!
Chiaww~

Ehem!! Mr.Bucuk... thanks for "something" special tue...
thanks sbb buat bibir nie always t'senyum... i heart u!!

Thanks for reading!

0 comments: