Cerita merayap si dara!

Hey korg! 


Assalamualaikum wbt~
Korg kn,suke tak pegi jalan2 tepi pntai... 
yg ade view cantik2! suke tak???
Cik Clara suke.... hehehe~ 
** cam ngade ja bunyik kannnn!**




Oh ya, act nak share a few pic ke-gi-la-an pde hujung mggu...
last week, Cik Clara sempat lah g mrayap kat
Strait Quay Bay! 
pergghhh,nama omputeh! fuhhh! 
berbelit nk nyebot nyee~
act,takde lah sempoi gle pun ctu...
dia sbnr nye kwsn perumahan mewah taw!
ala,tempat org kaya2 tue... 
yg ade bot2 persendirian,ade kdai2 yg ala2 eksklusif...
korg bygkan jer lh... balkoni dorg b'kipas tawww!
tp,pape pun... View kat cni memg cun!
utk kaki-kaki posing cam kteorg nih,memg tak lepas pluang lah!
hehehe... korg layan jer lah ea~











































Si Comel pun nak interprem! hehehe 






Gebu! haha...
kebetulan doggie nie dgn owner dia interprem time kteorg ngah
posing... so, demi menjg ht uncle yg ngah senyum2 tue,
kteorg pun snap la pic  doggie dia nih...
mahal taw kata nye,ribu2!
yg lawaknye,uncle tue siap soh poskan pic nie kat dia! hahaha











Pak belalang~
till then, Chiaw!

Thanks for reading!

0 comments: