Lagu...Lagu...Lagu!

Hey...~~ 
OOOoowrait, 
memandangkan ade beberape org yg asal jenguk 
Mr.Bloggie aku nie jer suke tnye aku soklan ceputembaga nie... 
" Cik Clara/Lya/Lya Clara... 
Ape tajuk lagu dlm blog awk yer? 
Best lah! Suke lah!! "
Hehehe~ sO, demi korg2 yg aku cyg'sss, 
meh aku jwb yer...
Lagu dlm blog aku nih adalah dari sebuah band Indon yg di beri nama "Utopia"... 
dorg ade 4 org anggota semuanya...
sorang Gurl & yg lelaen nye lelaki!
Hah! Nie lah utopia band... Indon mariii~
Act, aku mula "sedar" tentg kewujudan band dorg nie dari salah sorg membe aku yg amat2 lah menggemari lagu2 indon nih... 
**Cik Nu Fa lahhh**... 
& lately gak kn,
 ade lah a few drama series kat tv yg gne lagu dorg nie...
slalu gak lah terdengar~
First time aku dgr lagu2 dorg nie... 
Not bad lah! memg layannnn jer knnn~
sore vokalis dorg *Si Cik Ladies tue* best...
mcm mendayu-dayu jer... perghhh!
Ble dh lama2 dgr lak,lagi lah jer feeling nih kan... 
& tros lah menjd lagu fevret aku!
**wajib dengar tiap2 malam before tidow!!**
Oh ya! tentang lagu dlm Mr. Bloggie aku nih kn, 
tajuk nye... "Mencintaimu sampai mati"...
perghhhh! tajok nye pn dh gempak kn...
 Honestly, its so meaningful for me lahhh!
Ehemmmm~Ehem!! 
Ianya knn mcm menggambarkan tentang perasaan yg 
sgt2 mendalam kpd seseorg lahh taww... 
tue lah pasal yg sampai "mati" tue~ 
Come'ss  kte layan lyric & vc nye... <3

Dalam sepi,
Engkau datang...
Beri ku kekuatan
tuk' bertahan...
Kau percaya, Aku ada...
Kau yang aku inginkan, 
Selamanya...

**Kau adalah hatiku, 
Kau belahan jiwaku...
Seperti itu ku mencintamu 
sampai mati...

Di hidup ku, yang tak sempurna
Kau adalah hal terindah yang ku punya...




**psssttt!** Nie lg satu fevret aku... Layan~~
Benci by Utopia...



Ooowkeyh!
Adios,amigoss! till then,daaaa~

Thanks for reading!

0 comments: